Author : The Line Dance Way

Date : 5 måneder siden

Category : Hverdags-vejen

Går du meget op både dig selv og dit hjem? Kan du også godt lide, at tage dig pænt ud, og at folk synes at du har god stil, både hvad angår dit udseende og dit hjem? Så er du langt fra alene. Det er fedt at være kreativ, både med sit look og med hjemmet, og det kan gide godt selvværd, når du føler dig godt tilpas i din krop og i dit hjem. Her får du lidt tips til dig selv og hjemmet.

Makeup - hvad skal du dog vælge?


Makeupverdenen er enorm. Det er fuldstændigt vildt, så meget forskelligt makeup, der findes på markedet. Der er dog nogle ting, du skal være opmærksom på, når du shopper makeup. En af de vigtigste faktorer er, at vi har ret strenge krav til kemien i makeup herhjemme i Danmark.

Køber du derimod makeup på nettet, fra udlandet vel og mærket, så kan du ikke være sikker på, hvad der er i produktet. Vi foreslår derfor kraftigt, at du udelukkende går efter kvalitetstestet makeup, hvor det er nemt at se, hvad der er i det. Du kan blandt andet se et godt udvalg af lækkert makeup på denne side.

Et par råd til det at lægge makeup er egentlig meget simple. Lad være med at påføre mere end højst nødvendigt, da det vil give et kunstigt udtryk. Marker øjnene, da det er dem, der skal være i centrum. Det kan du gøre med en eyeliner og mascara. En eyebrow pencil er ligeledes et godt supplement til at fremhæve øjenbrynene.

Du kan eventuelt bruge lidt Foundation og pudder. Husk dog at vælge en farve, der matcher din hud, så det ikke ser ud som om, at din hals og dit ansigt er to forskellige farver. Lidt farve på læberne frisker looket op.

Det hyggelige hjem med skiftende mode


Kan du godt lide små kreative finesser i hjemmet, så kan du anskaffe dig dækkeservietter. De giver en hyggelig stemning, og så er det noget, som kan skiftes ud og byttes rundt jævnligt, så hjemmet får et nyt friskt pust ind imellem. Der findes mange flotte og sjove dækkeservietter, i mange forskellige stilarter på nettet. På denne side kan du se et spændende udvalg fra forskellige butikker.

Cannabis som helseprodukt


Jep – du læste rigtigt. Ikke alle former for cannabis er forbudt. Noget er gjort lovligt til medicinsk brug, ligesom du rent faktisk kan købe CBD olie i supermarkeder og helsebutikker. Dette er en olie, som ikke gør dig påvirket. Den anses på linje med andre helse olier, for at have en god indvirkning på kroppen og på fordøjelsen.

Inde på Cannabis-olie.dk kan du læse meget mere om de gode egenskaber, og hvad dette produkt rent faktisk kan afhjælpe, samt få et overblik over, hvad der er lovligt og hvad der ikke er lovligt. Dette er en god guide til dig, der gerne vil vide noget mere om denne fantastiske olie.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan gør du kæresten glad til billige penge

1 år siden

Nogle gange kan det godt virke lidt dyrt, at skulle gøre kæresten glad. Der er mange der tror at der skal købes en masse dyre ting til en pige, for at hun bliver glad. Kvinder og piger er selvfølgelig forskellige, og man kan ikke lave en samlet opskr...

Ægte læder er pengene værd

2 år siden

En dame taske er en taske som der bliver brugt rigtig meget. En kvinde går oftest altid rundt med en taske, som de bruger til at have alt det nødvendige med sig. Kvinde tøjs moden tillader ikke rigtig, at man har lommer der er så store at man kan hav...

Du kan vinde den helt store gevinst

2 år siden

Der er sket utrolig meget, siden internettet er blevet en del af alle menneskers dagligdag. Internettet har nemlig gjort alle ting mulige, og der er næsten ingen grænser for, hvad man kan gøre i dag gennem internettet. Der er utrolig mange ting, der...