badedragt til strand og ferie

Author : The Line Dance Way

Date : 1 måned siden

Category : Alt det andet

Om du er til sol og sommer eller udøver sport på højt plan, er en badedragt en vigtig del af inventaret. Og nu hvor badesæsonen er på vej ind, er der endnu mere grund til at lede efter en nyt udstyr. For selvom den ser flot ud, må den gerne beskytte kroppen.

Badedragt.dk kan hjælpe dig godt på vej med tips og tricks til at vælge den rigtige badedragt til dig og din familie. Der er nemlig nogle ting, man bør overveje, når man køber badedragt.

Børnene skal også være med


Der er få ting, der er bedre end at plaske rundt i vandet, men det kræver en ordentlig badedragt, når man vil bade. For selvom forældrene ikke synes udseendet er nær så vigtigt som barnet selv, så kan det være værd at overveje. Badetøj kan bruges i flere sæsoner, men hvis barnet ikke kan lide det, er det ikke nær så sjovt at bade. Se mere om badetøj til børn her.
Først og fremmest er størrelsen det vigtigste. Badedragten skal sidde godt på barnet og må ikke være for lille eller for stor. Men de fleste badedragter bliver lavet af et strækbart stof, hvilket gør det lidt nemmere.
Derudover er det en god idé at kigge på en dragt, der har UV-beskyttelse, så man slipper for at fedte for meget med solcremen. Dragten vil så dække ryg og mave, men til de mindre børn, kan man få badedragter med ærmer og ben, der beskytter for solen de steder.
Har du interesse i bæredygtighed, er der også flere og flere, der udvikler badedragter af økologisk stof. Stoffet er fri for kemikalier, så det giver tryghed at vælge denne type badedragt.
Herudover kan man med fordel også gå i genbrug. Badetøj kan være en investering, og hvis børnene vokser hurtigt, kan det være hårdt for pengepungen. Diverse genbrug har ofte et bredt sortiment af badetøj så det er ikke umuligt at finde noget der.

Forskel på dragter til sport og strand


Hvis barnet går til svømning og hvis I bruger meget tid ved stranden, kan man måske have brug for forskellige badedragter.
En badedragt til sport er karakteriseret af at der skal være god mulighed for at bevæge sig. På disse går stoffet ofte over hoften og har tynde stropper, så man lettere glider gennem vandet. Men sådan en dragt skal også sidde tæt til kroppen, men pas på den ikke bliver for stram, da det giver ubehag og faktisk gør det sværere at bevæge sig. Men sportsbadedragter skal ofte lige strækkes ud, før man rent faktisk kan opleve den rigtige størrelse.
Men når barnet er på stranden, vil det helt sikkert gerne bare løbe rundt og lege. Dermed er det vigtigt at man kan bevæge benene ordentligt. Man svømmer ikke rundt på samme måde på stranden som i en svømmehal, så derfor kan man lede mere efter en badedragt med bukser og ærmer, som tidligere nævnt. Disse beskytter mod solen.

Så slap af i solen og nyd vandet i en flot badedragt.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få den ultimative sommerstil

2 år siden

Sommeren er lige om hjørnet, og det er noget, som vi dansker elsker af hele vores hjerte. Sommer er ensbetydende med høj sol og godt humør. Alt i Danmark kommer til live, og dette er til glæde for os alle. Sommeren er tiden, hvor man altid befinder s...

Håndgribelig markedsføring

2 år siden

Som iværksætter kan det være svært at se, hvad man lige står og mangler i sin markedsføring portefølje. Mens ideerne er mange, og en googlesøgning kan synes givende, er der dog mange af de elementære tiltag, som ikke viger besynderligt meget fra hina...

Hvilket brand laver de mest behagelige sneakers

2 år siden

Alle der har prøvet et par sneakers ved, at sneakers er noget af det mest behagelige, som du overhoved kan vælge at gå i. Dette skyldes, at sneakers er beregnet til komfort, og da man har produceret skoene i over 90 år, ved man også hvad der er godt...