kreta

Author : The Line Dance Way

Date : 2 år siden

Category : Hverdags-vejen

Danmark har aldrig været noget at råbe hurra for, specielt hvis man tænker på det vejr, som Danmark byder på. Vejret er ustyrlig, og lige i Danmark vælger moder jord at gøre det hele mere forvirrende. Midt i sommerferien kan der være perioder, hvor det blæser og er overskyet flere dage i træk. Dette er ikke optimalt, og hvem gider at bruge sin dyrebare ferie på at sidde indenfor og se ud på noget vejr, som mest af alt ligner noget fra en november måned. Ingen kan være tjent med sådan et dårligt vejr, og derfor burde du måske kigge lidt på nogle af de udenlandske muligheder, hvor vejret næsten altid er i top. Indstil dit sigte på middelhavet og tag en tur dertil så det varme og stabile vejr kan opleves.

Tag til en græsk ø


Vil du og din familie gerne opleve, når der er skruet fuldt op for varmen, så er den femte største ø i middelhavet et godt valgt. Denne ø hedder Kreta, og rigtig mange danskere samt andre nationaliteter vælger at tage hertil. Dette gør de af flere grunde, men specielt det lækre vand, samt de høje temperaturer trækker i folk. Kreta er dog ikke en ø, som kun tilbyder vand og varme nej, der er faktisk mange ting, som du kan opleve på denne smukke ø. Derfor mener vi, at en flybillet til Kreta er det helt optimale for dig, som gerne vil opleve en masse.

På Kreta har de Zakros kløften, verdens ældste oliventræ, Agia Sofia Grotten, Samaria-kløften - Europas største slugt, men den største turistattraktion på Kreta er Knossos. Dette er alle seværdigheder, som vi vil råde dig til at Google, så du kan finde ud af mere om dem. De er alle sammen et besøg værd, men så skal i også være på Kreta lidt længere tid, fordi hver af disse ting vil man næsten kunne bruge en dag på.

Vand er dog Kretas varemærke


Uanset hvad man kan se af spændende ting på Kreta, er det altså stadig vandet, som er det lækreste. Vil du opleve det pæneste vand du nogensinde har set, skal du forbi Elafonissi stranden - den lyserøde strand. Dette er et syn af en anden verden, og den pæne lyserøde farve kommer fra muslingeskaller, som har medvirket til, at denne strand er helt anderledes og unik. Den er helt klart et besøg værd, hvis i vælger at bestille flybilletter til Kreta en gang i den kommende tid.

Er man på Kreta er det ikke nok bare at bade lidt, fordi med det krystalklare vand, er der en ting, som skal opleves, før man sidder på flyet mod Danmark igen. Snorkling og dykning på Kreta er noget helt unikt, som der ikke findes magen til andre steder. Det ekstremt klare og flotte vand, gør at du føler dig som en del af et andet univers. Skaf et undervandskamera og forbered jer på at tage perfekte billeder samt opleve noget af det mest fantastiske man kan komme til på en ferie.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan gør du kæresten glad til billige penge

1 år siden

Nogle gange kan det godt virke lidt dyrt, at skulle gøre kæresten glad. Der er mange der tror at der skal købes en masse dyre ting til en pige, for at hun bliver glad. Kvinder og piger er selvfølgelig forskellige, og man kan ikke lave en samlet opskr...

Ægte læder er pengene værd

2 år siden

En dame taske er en taske som der bliver brugt rigtig meget. En kvinde går oftest altid rundt med en taske, som de bruger til at have alt det nødvendige med sig. Kvinde tøjs moden tillader ikke rigtig, at man har lommer der er så store at man kan hav...

Du kan vinde den helt store gevinst

2 år siden

Der er sket utrolig meget, siden internettet er blevet en del af alle menneskers dagligdag. Internettet har nemlig gjort alle ting mulige, og der er næsten ingen grænser for, hvad man kan gøre i dag gennem internettet. Der er utrolig mange ting, der...