Author : The Line Dance Way

Date : 1 år siden

Category : Teknologi-linen

Ved tilmelding til Casumo.com får du noget af en lækker velkomstbonus. Lige nu har Casumo.com ikke dansk licens. Det er heller ikke muligt at spille på siden som dansk spiller. Men mon ikke de snart kommer hoppende ind på det danske marked og tager det med storm. Så kan du i hvert fald glæde dig til en helt fantastisk velkomstbonus, som de lige nu tilbyder til alle nye medlemmer.

Når først du har oprettet en spillekonto, vil du modtage 20 gratis spins. Disse gratis spins kan du bruge på en af deres spilleautomater. Dette er en rigtig god bonus, da du ikke selv behøver at bruge nogle penge for at gå i gang med at spille og vinde nogle ekstra lommepenge. Hernæst får du tilbudt en 200 % matchende indskudsbonus på op til 300 kroner samt ekstra 180 gratis spins. Du vil faktisk modtage en indskudsbonus på dine første fem indbetalinger til din spillekonto. Du kan derfor ende op med en masse ekstra penge, som du kan spille for hos Casumo.com.

Vind en jackpot hos Casumo.com


Hos Casumo.com tilbyder de en masse spilleautomater, hvor du kan vinde den helt store jackpot. Du kan spille på intet mindre end 18 forskellige spillemaskiner med jackpots. Du kan også spille poker, hvor du kan få en jackpot. Så der er i hvert fald nok at vælge imellem. Du kan for eksempel spille efter en jackpot på spillemaskinen Mega Fortune. Her kan du vinde helt op til 10 millioner kroner. Du kan også spille på spillemaskinen Hall of Gods og gå efter igen helt op til 10 millioner kroner. Du kan også finde andre spilleautomater med lidt mindre jackpots. For eksempel tilbyder spillemaskinen Divine Fortune en jackpot på omkring 750.000 kroner, hvorimod Mega Joker spillemaskinen tilbyder en jackpot på omkring 30.000 kroner. Du kan derfor gå efter både den helt store eller lidt mindre jackpot hos Casumo.com.

Spil via mobilen eller tabletten hos Casumo.com


Hvis du ikke altid har tid til at spille online casino spil via computeren, så har du andre muligheder som medlem hos Casumo.com. Du kan nemlig også logge på og spille via enten din smartphone eller tablet. Her kan du spille alle de samme sjove spil. Så lige meget hvor du er eller hvornår det er, kan du altid spille hos Casumo.com, så længe du har en smartphone eller tablet med. Selvfølgelig skal du også have en stabil internetforbindelse, så du kan komme på og spille. For at spille hos Casumo.com via mobil eller tablet skal du finde deres applikation i enten App Store eller hos Google Play. Når du har downloadet deres applikation, er du klar til at gå i gang med at spille. Du kan finde alle de samme spil, og du kan selvfølgelig også vinde den store jackpot over din tablet eller mobil.

Hvis du ønsker at spille på spilleautomater på farten, så er dette en rigtig god mulighed for dig. Du vil ikke fortryde det, da du altid har underholdning med på vej på arbejde eller skole. 

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Bluetooth vinder virkelig frem

1 år siden

Bluetooth bruges i dag til mange ting, og du bruger nok oftere end du lige regner med selv. For selvom det er forholdsvis simpel teknologi, så er succesen blevet noget større end man oprindelig havde regnet med. Hvad bruger man Bluetooth til? Bluetoo...

Husker din omgangskreds tiden?

1 år siden

Find nemt den perfekte gave Kender du en i din omgangskreds, som er utrolig dårlig til at huske aftaler og ikke mindst tiden. Det er muligvis det samme problem, du har gang på gang med denne person, som aldrig er klar til tiden. Kender du til denne t...

Tjek mobilt bredbånd priser og oplev succes

2 år siden

Er du freelancer typen så er der stor sandsynlighed for, at det du har brug for er at finde noget bredbånd, som du kan tage med dig overalt og bruge uanset hvor du er henne. For en rigtig freelancer skal altid være tilgængelig da man aldrig ved hvorn...