trendy lysekroner

Author : The Line Dance Way

Date : 2 år siden

Category : Hverdags-vejen

2016 er over os, og med et nyt år kommer der også nye trends. Især de unge studerende i storbyerne er dem, der rykker inden for nye trends, og her kan man virkeligt blive inspireret, da de til tider desperate studerende kan blive meget kreative.

Derfor kan der nogle gange blive lavet nogle simple, men smarte løsninger på problemer i inventaret i lejlighederne og værelserne. Generelt set er brugskunst blevet en meget populær ting at gå op i. Mange mener endda, at de har boligindretning og selve interessen i brugskunst som en egentlig hobby. Det kan ofte være en meget dyr hobby, men det behøves det slet ikke at være, hvis man bare ved, hvor man skal kigge.

Unge studerende og boliginteresserede går tit i genbrugsbutikker, og derfor er disse ofte støvsuget for alle de flotteste ting. Men heldigvis er det op til en selv, hvad man synes der er flot, og hvad man lige mener, der kan passe ind i sit eget hjem. Med dette ”mindset” er det naturligvis muligt at lave en masse gode genbrugsfund. Hvis man er interesseret i at vide mere om dette, og generelt om hvilke ting man skal ud og kigge efter, kommer der her tre ting, som i hvert fald stadig er trendy i 2016, og som du kan blive inspireret af.

Store lamper er og bliver bare fedt


De store og flotte designerlamper, som fås mange steder, er meget populære. Disse ses oftest stuen eller over spisebordet, hvor de virkelig kan stå i hele deres pragt og lyse ud i rummet. De traditionelle spisebordslamper af dansk design er velkendte og ses i rigtigt mange hjem i dagens Danmark. Derfor er de helt sikkert også en del af de trends, man vil se i år 2016. Lysekroner kommer også ind under denne kategori, og dem er der også gode muligheder for at benytte sig af som belysning til enten stuen eller over spisebordet. De kommer i mange forskellige størrelser og udsmykninger, så der er god mulighed for at få sat lige den stemning, du gerne vil have.

Planter og grønt


Det var planternes år i 2015, og denne trend ser bestemt ud til at fortsætte ind i år 2016. Blomster, planter, frugttræer eller generelt bare noget der gror, er meget populært, og det er en god måde at give indretningen et friskt pift på. Mange vælger at trække noget af naturen indenfor, og planterne kan bruges mange steder i hjemmet.

Hvid og sort simpel indretning


Igen i år 2016 vil vi - ligesom i år 2015 - se en trend i den rene sorte og hvide stil som mange, især unge studerende, har i deres hjem. I takt med at det hvide og især sorte tøj er blevet meget populært, er indretningen i sort og hvid det også. Det sorte og hvide inventar giver et stilrent look og passer nemt sammen. Derfor er det tit de unges ”go-to”, når de flytter hjemmefra for første gang.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan gør du kæresten glad til billige penge

1 år siden

Nogle gange kan det godt virke lidt dyrt, at skulle gøre kæresten glad. Der er mange der tror at der skal købes en masse dyre ting til en pige, for at hun bliver glad. Kvinder og piger er selvfølgelig forskellige, og man kan ikke lave en samlet opskr...

Ægte læder er pengene værd

2 år siden

En dame taske er en taske som der bliver brugt rigtig meget. En kvinde går oftest altid rundt med en taske, som de bruger til at have alt det nødvendige med sig. Kvinde tøjs moden tillader ikke rigtig, at man har lommer der er så store at man kan hav...

Du kan vinde den helt store gevinst

2 år siden

Der er sket utrolig meget, siden internettet er blevet en del af alle menneskers dagligdag. Internettet har nemlig gjort alle ting mulige, og der er næsten ingen grænser for, hvad man kan gøre i dag gennem internettet. Der er utrolig mange ting, der...