Author : The Line Dance Way

Date : 3 måneder siden

Category : Alt det andet

Aldrig har det været så uhyre vigtigt at definere sin personlighed gennem beklædning. For selvom vi alle er enige om, at vi skal måles og vejes på personlighed og attitude, er et førstehåndsindtryk båret af udseende, udstråling og beklædning. Og det må man ikke tage fejl af.
I denne artikel kigger vi nærmere på, hvordan man som herre kan klæde sig på en sådan måde, at man efterlader et positivt førstehåndsindtryk.

Derfor bør du tænke intelligent, når du tager tøj på

Hvad end man skal til jobsamtale eller møde svigerforældrene for første gang, skal man overveje, hvordan man gerne vil modtages som person, forretningsmand osv. Det er uhyre vigtigt og er grundstenen i enhver relation.
Det første skridt i processen er selvfølgelig beklædning. Og her er det særligt vigtigt at overveje, hvad det egentligt er, man går ind til. Skal man eksempelvis til middag hos den kommende svigerfamilie, er det ikke specielt anbefalelsesværdigt at tage det fineste jakkesæt på, hvorimod den beklædning vil passe fint til en jobsamtale. Det handler i bund og grund om at have situationsfornemmelse.

Disse elementære accessories er universale

Accessories fortæller også noget om, hvem man er. Det gælder for eksempel armbåndsuret, som er blevet en helt særlig del af manges påklædning. Et armbåndsur signalerer til modparten, at man er punktlig. Derudover kan det fortælle noget om intelligensniveauet – alt efter det pågældende mærke. Har man for eksempel et Hugo Boss-ur på, er det nærliggende at antage, at man har en karriere indenfor forretning.
Udover armbåndsuret går man ikke galt i byen med ringe, halskæder eller øreringe. Netop disse smykker er blevet så centrale i den feminine påklædning, at de i enhver sammenhæng komplementerer både fremtoning og personlighed. Hvorimod man for eksempel skal være mere varsom med makeup.

Sæt streg under din personlighed – prøv selv

Med disse råd kan man selv gå videre i jagten på den ideelle fremtoning. Prøv dig selv af, og find ud af, hvordan du kommer til at føle dig bedst tilpas.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få den ultimative sommerstil

2 år siden

Sommeren er lige om hjørnet, og det er noget, som vi dansker elsker af hele vores hjerte. Sommer er ensbetydende med høj sol og godt humør. Alt i Danmark kommer til live, og dette er til glæde for os alle. Sommeren er tiden, hvor man altid befinder s...

Håndgribelig markedsføring

2 år siden

Som iværksætter kan det være svært at se, hvad man lige står og mangler i sin markedsføring portefølje. Mens ideerne er mange, og en googlesøgning kan synes givende, er der dog mange af de elementære tiltag, som ikke viger besynderligt meget fra hina...

Hvilket brand laver de mest behagelige sneakers

2 år siden

Alle der har prøvet et par sneakers ved, at sneakers er noget af det mest behagelige, som du overhoved kan vælge at gå i. Dette skyldes, at sneakers er beregnet til komfort, og da man har produceret skoene i over 90 år, ved man også hvad der er godt...