Royal Copenhagen

Author : The Line Dance Way

Date : 2 år siden

Category : Alt det andet

Royal Copenhagen har for de fleste stået som noget klassisk og uforanderligt. Især når det kom til det musselmalede. Og der var næppe nogen, der havde forestillet sig, at der skulle ændres på udseendet.
Men heldigvis for os var der en designer, der så muligheder i det musselmalede, og det førte til Royal Copenhagen blå mega riflet. Og det udseende tog Danmark med storm.

For det er både nyt og gammelt i kærlig omfavnelse. Den smukke koboltblå farve og de fine blomster kan bestemt godt tåle at gå mega. Det er som om, at stellet bare har ventet på denne mulighed, for den riflede baggrund er som skabt til den større målestok.

Mussel er kommet for at blive


Det viser, at det musselmalede vitterligt er kommet for at blive. Et udseende, der uforandret kan forandres og sættes sammen på en ny måde, er et tegn på at Royal Copenhagen er både uforanderlig og foranderligt på én og samme tid.
Med fine pensler og en sikker hånd sikrer blåmalerne at hver enkelt del bliver malet. Blomster og ranker bliver nu som i starten malet i hånden, og derfor er der ikke to produkter, der er ens. Men samtidig er malerne så dygtige, at du ikke med det blotte øje kan se forskellen. De har en passion for hver enkelt lille del og detalje, og du ved at du med alt, der kommer fra Royal Copenhagen står med et gennemført produkt, der signalerer luksus og kvalitet samtidig med, at det er holdbart i kraft af sit gode udseende.

Selv om hundrede år vil der være Royal Copenhagen blå mega riflet – både fordi der allerede er samlere, men også idet det er et produkt, der er skabt til at holde til dagligt brug. Det du køber er den perfekte blanding af dansk håndværk, tradition og kvalitet. Det tager tid at producere, også selvom der er stor erfaring, men du ved samtidig, at det produkt du får, er helt perfekt.


Kombination af blå elementer


Less is more, og det ser du tydeligt med Royal Copenhagen blå elements. Det er den klassiske mussel, men den er revet op med rod og sat sammen på en ny måde. Der er små blomster, der kravler ind fra den ene side for at stoppe, inden de når midten. Det er riflet sammen med halvblonde og takker. Det er slet og ret dele af det klassiske kongelige porcelæn på en helt ny måde.
Med en samling af alle elementer er det hele Royal Copenhagen. Stellet er udført med fine detaljer og med alle de forskellige dele, det er sammensat af, kan det passes ind med alle andre stel. Skab et opbrud i det klassiske med dele af Blå Elements og oplev selv, hvordan enkelte nye dele kan give et helt andet bord. Eller dæk et helt bord, der omfavner hele Royal Copenhagens fornemme arv med et stel.
Detaljerne er i fokus i dette stel, og det er tydeligt at se, at kunstneren, Louise Campell, så alt det smukke i alle stellene og førte dem sammen i ét. Her kan de endeligt mødes med takker, blonder og rifler smukt dekoreret med stedvis mussel.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få den ultimative sommerstil

2 år siden

Sommeren er lige om hjørnet, og det er noget, som vi dansker elsker af hele vores hjerte. Sommer er ensbetydende med høj sol og godt humør. Alt i Danmark kommer til live, og dette er til glæde for os alle. Sommeren er tiden, hvor man altid befinder s...

Håndgribelig markedsføring

2 år siden

Som iværksætter kan det være svært at se, hvad man lige står og mangler i sin markedsføring portefølje. Mens ideerne er mange, og en googlesøgning kan synes givende, er der dog mange af de elementære tiltag, som ikke viger besynderligt meget fra hina...

Hvilket brand laver de mest behagelige sneakers

2 år siden

Alle der har prøvet et par sneakers ved, at sneakers er noget af det mest behagelige, som du overhoved kan vælge at gå i. Dette skyldes, at sneakers er beregnet til komfort, og da man har produceret skoene i over 90 år, ved man også hvad der er godt...