efterår

Author : The Line Dance Way

Date : 3 år siden

Category : Alt det andet

Det er vist efterhånden gået op for de fleste at det er ved at være koldere i vejret end det var for bare et par uger siden. Sommerjakken er blevet gemt væk sammen med shortsne, halstørklædet er blevet fundet frem, og det samme er vinterhandskerne.

Men selv med handsker og halstørklæde kan det være svært at holde varmen, når man lige har været vant til det dejlige sommervejr. Derfor får du her et par gode råd til hvordan du holder varmen i løbet af efteråret.

Brug en fleecetrøje


Hvis du endnu ikke er klar til at hoppe i den store vinterjakke, eller måske slet ikke har lyst til at gå med vinterjakke, er det en rigtig god løsning i stedet at finde en fleecetrøje at tage på. En fleecetrøje er nemlig dejlig varm og er meget tynd, så den kan man nemt tage på mellem ens normale trøje og jakken, og på den måde holde varmen ekstra godt.

Og det gode er så at hvis det er en dag hvor det er lidt varmt, eller hvis man er i toget eller et andet sted hvor det er lidt varmere kan man bare tage sin fleecetrøje af og putte den i tasken – det er lidt sværere med en stor varm vinterjakke.

Fleecetrøjer behøver ikke nødvendigvis være så dyre, og du kan f.eks. få en Helly Hansen Fleece for et beløb der er meget rimeligt, så det er bare om at få købt sådan en så varmen kan komme tilbage i kroppen.

Tænd stearinlys


En anden ting du kan gøre for at holde varmen er at begynde at tænde stearinlys. Tricket her virker selvfølgelig kun indenfor, men så kan du jo passende bruge det sammen med fleecetrøjen.

Stearinlys giver nemlig en dejlig naturlig varme til hjemmet, og varmer det op på en anden, meget hyggeligere måde end en radiator. Så du får både varmen og hyggen, en ren win-win.

Det skal dog lige siges at ifølge videnskab.dk så er stearinlys måske ikke det sundeste i verden, så det skal man også lige huske at tage med i sine overvejelser, så man ikke helt ødelægger sine lunger.

En måde at beholde hyggen på er at købe sådan nogle LED stearinlys i stedet og så tænde for radiatoren – det giver næsten samme effekt (men ikke helt, desværre), og er meget mindre sundhedsskadeligt.

Gå med vintertøj indenunder


Et andet råd er at man kan begynde at tage vintertøj på indenunder ens normale tøj. På den måde er der ikke nogen der kan se at man har det på, og man føler sig heller ikke anderledes, men man får det bare meget meget varmere.

Det er særligt noget de har gjort meget i Sverige hvor det jo alligevel er en del koldere end det er her i lille Danmark, og derfor har det svenske mærke Helly Hansen også et stort udvalg af alle mulige forskellige former for vintertøj.

Det kan f.eks. være fleecetrøjen vi snakkede om før, eller det kan være det lange undertøj som man har på inden under og som giver en god varme til hele kroppen.

Eller det kan være regntøjet der kommer i to lag og derfor lige er lidt varmere. Mulighederne er mange og varme.Vi håber at du kan bruge rådene her til at holde varmen i løbet af efteråret og vinteren. Hvis du selv har et godt råd så send det gerne til os så vi kan bringe det, og hvis artiklen her har hjulpet dig så del den gerne med en ven eller giv den et like så der er flere der kan se de gode tips.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få den ultimative sommerstil

2 år siden

Sommeren er lige om hjørnet, og det er noget, som vi dansker elsker af hele vores hjerte. Sommer er ensbetydende med høj sol og godt humør. Alt i Danmark kommer til live, og dette er til glæde for os alle. Sommeren er tiden, hvor man altid befinder s...

Håndgribelig markedsføring

2 år siden

Som iværksætter kan det være svært at se, hvad man lige står og mangler i sin markedsføring portefølje. Mens ideerne er mange, og en googlesøgning kan synes givende, er der dog mange af de elementære tiltag, som ikke viger besynderligt meget fra hina...

Hvilket brand laver de mest behagelige sneakers

2 år siden

Alle der har prøvet et par sneakers ved, at sneakers er noget af det mest behagelige, som du overhoved kan vælge at gå i. Dette skyldes, at sneakers er beregnet til komfort, og da man har produceret skoene i over 90 år, ved man også hvad der er godt...