spar penge påherretrømper

Author : The Line Dance Way

Date : 3 år siden

Category : Den økonomiske dans

Der er måske ikke noget mere kedeligt her i verden end at bruge penge på herrestrømper. Det er bare noget man skal have på fødderne, de er dækket af sko det meste af dagen alligevel, og så luger de som regel også. Så hvis man kan komme til at spare penge på sine herrestrømper er det jo meget rart – så det får du et par gode råd til at gøre her (men pas på, for ét af dem er et snyderåd).

Find et godt tilbud


Det første du kan gøre er at se om ikke du kan finde et godt tilbud på herrestrømper, enten på nettet eller nede i den lokale tøjbutik. Det er ikke altid at der lige er et tilbud, så hvis du skal bruge herrestrømper her og nu er det ikke sikkert at du kan finde en besparelse, men hvis bare du holder øje en gang i mellem skal der nok dukke et tilbud op til sidst.

Her kan du jo så være smart at købe stort ind, sådan at du har til lang tid.

Vask strømperne sjældnere


Et andet tip er at du skal gå med strømperne i to dage før du vasker dem i stedet for nu hvor du vasker dem hver dag. Så vil du nemlig alt andet lige kun behøve halvt så mange strømper, så på den måde kan du næsten spare halvdelen af dit strømpebudget væk.

Grunden til at vi skriver næsten halvdelen er at de jo kommer til at blive lidt mere slidt end de ville være blevet hvis du havde gået med dem 1 dag, og så skal du også beregne lidt udgifter til at sprøjte deodorant på dine fødder på 2.dagen, for strømperne lugter nok lidt. Men alt i alt vil der være tale om en besparelse.

Spar fragten


På de fleste strømpebutikker er der en eller anden minimumsgrænse hvor at hvis man køber for over det beløb så sender butikken strømperne kvit og frit. Og det skal du selvfølgelig udnytte, for hvorfor betale hen mod 40 kroner (eller hvad man kunne få i hvert fald to par strømper for) i fragt når man kan få det gratis? Det ville jo være fjollet. Så det er bare om at købe en ordentlig bunke strømper. Så har du også til lang tid, uanset om du går med dem én eller to dage før du vasker dem, og det betyder at du ikke så ofte skal bruge tid på noget så kedeligt som at købe herrestrømper.

Husk designet


I al denne her sparen penge fokus kan man godt komme til at glemme på designet og kun fokusere på prisen. Men det er en stor fejl, for ifølge denne artikel fra Politiken er der meget mode i herrestrømper, og lige for tiden er det altså pangfarver som man skal gå i.

Heldigvis kan alle de råd vi er kommet med bruges til at købe lige den slags strømper det skal være , det er ikke udelukkende til at købe sorte sokker eller tennisstrømper, det gælder faktisk for det hele.

Det kan dog godt være at der er lidt længere mellem de rigtig gode tilbud for det er oftest på sorte strømper eller tennissokker det kommer, men så må man bare være tålmodig.Det var vores gode råd til hvordan du kan spare penge på dine herrestrømper. Vi håber at du fik fat i at rådet med at gå i dem to dage i træk var for sjov – vi påtager os i hvert fald ikke noget ansvar for eventuelle kedelige kommentarer fra omverdenen når du kommer gående med dine lugtesokker.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Find masser af fint børnetøj på udsalg

1 år siden

Man kan godt have en travl hverdag, hvis man er en børnefamilie. Det kan være svært at få tingene til at hænge sammen både tidsmæssigt og økonomisk. Der er mange forskellige ting, som man kan gøre for at få hverdagen til at glide lidt nemmere. Hvis d...

Få et bedre budget med billigste bredbånd

2 år siden

En del af det at blive voksen er, at man øger sine udgifter, sådan er det bare. Når man ikke længere er sig selv, men man måske har stiftet familie og sådan nogle ting, så stiger de faste udgifter helt utrolig meget, og man bruger slet ikke så mange...

Gode råd til lån af penge

2 år siden

Der er flere forskellige ting, som man skal holde øje med inden man går ud og låner penge. Uden den rette omhu, kan det få uoverskuelige økonomiske konsekvenser på både lang og kort sigt. Det er specielt de steder, hvor man nemt og hurtigt kan låne p...