frisør

Author : The Line Dance Way

Date : 3 år siden

Category : Alt det andet

Unge har historisk set altid været optagede af deres udseende, og nogle vil måske endda mene, at den nyeste generation af teenagers i højere grad end nogensinde før investerer tid og penge i deres ydre fremtoning. Unge piger og drenge skal have det rigtige mærketøj, og uanset hvorvidt vi taler om sko, bukser, T-shirts, trøjer eller noget som sjældent ses, herunder strømper og underbukser, skal det hele være dyrt for at være godt.

Forfængelighed kan koste mange penge


Før i tiden har mange være overbevist om, at det hovedsageligt var piger og kvinder som gik mest op i deres fremstråling og udseende, idet deres hår og beklædning er noget som altid har skullet sidde perfekt. Dette har betydet, at kvinder uden at der blev stillet spørgsmål har kunnet tilbringe adskillige timer foran spejlet. Det er dog ikke længere udelukkende kvinder, som går op i deres udseende. Drenge og mænd er nemlig også begyndt at følge trop, hvilket betyder at den gennemsnitlige mand i dag bruger mere tid og flere penge på sig selv end hidtil.

For drengene er det specielt håret, som kræver store anstrengelser og betydelige investeringer, for at det altid kan stå skarpt. Pengene går oftest på voks, hårlak osv. Derudover går flere drenge til frisøren næsten en gang i måneden, og mindst en gang hver anden måned. Dette løber op i rigtig mange penge årligt, hvis man giver 200 kr. for en standard herreklipning. Lever man på SU, og vil man stadig kunne tage vare på sit udseende, er der måske andre metoder, som med rette bør overveje at tage i brug, hvis man vil spare penge. En hårtrimmer er nemlig noget, som flere unge kan få gavn af. Dette gælder dog ikke alle, da hårtrimmeren primært henvender sig til nogle enkle og simple hårstile, mens de mere komplicerede stile skal udføres af en professionel frisør.

Kort hår er populært


Flere frisører har i den seneste tid benyttet hårtrimmeren meget, og dette skyldes, at flere unge drenge efterspørger en hårstil kaldet ”Undercut”. Undercut er en hårstil, hvor man får klippet sit hår kort i siderne, mens håret oven på hovedet forbliver længere. Det er da også årsagen til, at hårtrimmeren er blevet et uundværligt redskab for frisøren, efterhånden som denne populære hårstil har vundet indpas blandt teenagedrenge og mænd. Hårtrimmeren er her den oplagte løsning, da den giver dig eller din frisør mulighed for at indstille hvor mange millimeter håret skal klippes ned til. Dette betyder, at man blot kører hårtrimmeren igennem i håret, hvilket gør frisørens arbejde en del lettere. Desuden åbner hårtrimmeren også op for, at dine venner eller din mor kan ordne håret for dig, og spare dig for en tur hos frisøren.

Hårtrimmeren kan, ligesom en skægtrimmer, godt anvendes hvis du er alene eller uerfaren med en trimmer, men det vil dog altid være mindre besværligt, hvis en anden person hjælper til, når det fx handler om at trimme håret i siderne. En sådan klipning kræver tillid til vedkommende. Dette skyldes, at han ikke er uddannet i frisørbranchen, på samme måde som en frisør, hvilket betyder at frisøren med stor sandsynlighed kan og vil anvende trimmeren med mere erfaring og opnå et bedre resultat. Det skal dog siges, at en hårtrimmer er forholdsvis let anvendelig for enhver.

God investering


Generelt kan man sige, at hårtrimmeren er en god investering for de fleste unge, som benytter sig af en hårstil, som indebærer en form for trimning. Hårtrimmere kan variere meget i pris, da der både findes dyre og billige eksempler, men kvaliteten følger ofte prisen. Dette betyder, at man tit skal regne med en pris, som kan virke høj for en studerende. Det vil dog under alle omstændigheder være en investering, som er værd at overveje da pengene hurtigt er tjent ind igen.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få den ultimative sommerstil

2 år siden

Sommeren er lige om hjørnet, og det er noget, som vi dansker elsker af hele vores hjerte. Sommer er ensbetydende med høj sol og godt humør. Alt i Danmark kommer til live, og dette er til glæde for os alle. Sommeren er tiden, hvor man altid befinder s...

Håndgribelig markedsføring

2 år siden

Som iværksætter kan det være svært at se, hvad man lige står og mangler i sin markedsføring portefølje. Mens ideerne er mange, og en googlesøgning kan synes givende, er der dog mange af de elementære tiltag, som ikke viger besynderligt meget fra hina...

Hvilket brand laver de mest behagelige sneakers

2 år siden

Alle der har prøvet et par sneakers ved, at sneakers er noget af det mest behagelige, som du overhoved kan vælge at gå i. Dette skyldes, at sneakers er beregnet til komfort, og da man har produceret skoene i over 90 år, ved man også hvad der er godt...